Principală » 2011 » Iunie » 30 » A nascut dou copii in aceeasi zi, insa bebelusi nu sunt gemeni
1:07 PM
A nascut dou copii in aceeasi zi, insa bebelusi nu sunt gemeni



Cuplul Julia Grovenburg si Todd au incercat timp de trei luni sa aiba un copil, si pana la urma s-a si realizat acest lucru. Numai ca femeia a ramas de doua ori gravida in numai doua saptamani. Dupa perioada de 9 luni cat a tinut bebelusii in pantece, femeii i-a venit sorocul de a naste, si a nascut amandoi copii in aceeasi zi.

Spre surprinderea medicilor, bebelusii nu erau gemeni, deoarece unul era mai mare decat celalalt. Doctorii si-au dat seama imediat ca este vorba despre "superfetatie" care se manifesta atunci cand o femeie concepe doi copii in momente diferite, dar cei doi se nasc in aceeasi zi.

Julia si Todd din Fort Smith, Arkansas, SUA au inceput sa se gandeasca la ceea ce era mai rau si au intocmit o lista de posibile boli genetice si malformatii de care ar putea suferi copiii. Apoi au dat pe internet peste termenul de superfetatie si au inteles ce se intampla de fapt.

Sursa: Mirror
Categorie: Stiri | Vizualizări: 432 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Nastere, Fertilitate, Superfetatie, Gemeni | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: