Principală » 2011 » Iunie » 14 » Avionul disparut de pe rada e de negasit
10:41 AM
Avionul disparut de pe rada e de negasit



Omul de afaceri ce pilota avionul de mici dimensiuni pe care il inchiriase, este de negasit dupa ce a disparut de pe radar in zona Deva - Alba Iulia. Potrivit mediafax, barbatul si-ar fi luat adio de la familie inainte de a pleca in zbor, ceea ce ii duce pe politisti cu gandul la o sinucidere. Insa anchetatorii nu scot din calcul ipoteza unui accident.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Alba, Luminita Prodan, a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX, ca oamenii legii nu au reusit sa gaseasca avionul de mici dimensiuni disparut si nici persoana care se presupune ca a imprumutat aparatul de zbor.

Prodan a spus ca mai multe echipe de politisti si jandarmi au cautat avionul in jurul localitatii Sibot, unde se afla amenajat un mic aerodrom si unde aparatul ar fi fost vazut ultima data luni seara.

Avionul de mici dimensiuni a decolat de pe aerodromul de langa Deva, in jurul orei 17 si, dupa o jumatate de ora, a ajuns la Sibot, in judetul Alba. De acolo ar fi plecat inapoi, spre Deva, insa, in scurt timp, a disparut de pe radare.

La circa 3 ore dupa ce avionul a disparut de pe raduar, instructorul l-a sunat imediat pe proprietar, care acesta la randul lui a anuntat politia.

Azi noapte, politisti, pompieri si voluntari au plecat in cautarea lui, insa a fost de negasit.

Avionul nu e pregatit pe timp de noapte, este insa dotat cu un sistem care in caz de impact cu solul emite un semnal sonor interceptat de statiile radar.
Categorie: Stiri | Vizualizări: 360 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: accident, Avion, Alba, DEVA, Sinucidere | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: