Principală » 2012 » Martie » 22 » "Greu de ucis". Mohamed Merah, doborat de trupele RAID abia dupa 32 ore de asediu
3:09 PM
"Greu de ucis". Mohamed Merah, doborat de trupele RAID abia dupa 32 ore de asediu
Administratia prezidentiala franceza, citata de BBC News, a confirmat faptul ca Mohamed Merah a murit in urma schimbului de focuri cu trupele speciale RAID... Citeste tot articolul pe stirileprotv.ro.

Sursa: stirileprotv.ro

Categorie: Stiri | Vizualizări: 597 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Jonathan Sandler, Evrei, Al-Qaeda, Toulouse, Franta, AL-Qaida, atacator, Mohamed Merah | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 1
1 Jalen  
0
Arhi, prind lucrurile din pisepectrva macro, orice tara puternica trebuie sa faca inclusiv invazii pentru a-si mentine statutul. Asa ca, din punctul SUA de vedere, soldatii lor sunt bravi si ajuta foarte mult la sustinerea economica a tarii. Vezi Iraq si multimea de petrol luata de acolo sau minereurile de 1 trilion de dolari descoperite in Afganistan. In consecinta nu poate fi vorba de jena , pe cat poate fi vorba de o oarece mandrie ca prin intermediul soldatilor sustin economia, desi cel mai mult au decastigat corporatii mari, ca cea a lui Bush (cu petrol, a 7-a pe SUA, parca).Strategia SUA prevede ca apararea tarii sa se faca prin ofensive peste mari .Cu alte cuvinte, soldatii apara tara ducand razboaie in alte locuri.

Prenume *:
Email *:
Cod *: