Principală » 2012 » August » 20 » Rohos Mini Drive-protejează unitatea flash USB cu o parolă
5:38 PM
Rohos Mini Drive-protejează unitatea flash USB cu o parolă


Rohos Mini Drive protejează unitatea flash USB cu o parolă, creînd partiții ascunse criptate în memoria ei. Dacă aveți multe fișiere private pe USB și doriți să le păstrați în secret, atunci aveți posibilitatea să le protejați cu o parolă prin criptare asigurată cu Rohos Mini Drive. Pe lîngă aceasta, programul oferă opțiunea de criptare care funcționează pe orice computere.

Avantaje de securitate ale USB flash drive:

-Crează o partiție sau container criptat pe unitatea USB flash sau HDD portabil
-Partiția criptată este protejată cu parolă
-Procesul de Criptare este automat și în timp real (on-the-fly): cu AES 256 bit lungime de cheie și conform standardelor de criptare NIST
-Rohos Mini Drive Portabil (utilitate portabilă) permite utilizarea partiției criptate la orice PC fără drepturi de Admin, și fără instalare
-Fișierul de Virtualizare - previne scurgerea informației în afara discului criptat, de exemplu în Folderele -Temp, Registru, Lista documentelor recente, etc.
-Tastatura virtuală securizată - protejează parola discului criptat de keylogger.


Rohos Mini Drive conține 3 aplicații:

-Versiunea desktop a Rohos Mini Drive – crează discul criptat virtual într-un fișier pe unitatea USB și îl conectează ca pe un disc. Permite schimbarea parolei discului și cîteva alte opțiuni.
-Rohos Mini.exe, pe USB – conectează imaginea discului criptat ca pe un disc real, folosind parola corectă, la orice PC fără drepturi Admin.
-Rohos Disk Browser.exe, instrument portabil de criptare – folosind parola corectă, el conectează imaginea discului criptat și arată conținutul în disk browser, unde puteți deschide orice fișier sau aplicații. Procesul de criptare are loc în timp real la nivel de utilizator al PC. Pe lîngă aceasta, el permite crearea imaginilor virtuale de disc și schimbarea parolelor lor. 




Categorie: Computer Software | Vizualizări: 2999 | Adăugat de: Clark | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: