Principală » 2012 » Ianuarie » 23 » Mircea Lucescu dupa externare: "Imi pare rau ca am lovit un tramvai care stationa neregulamentar"
3:54 PM
Mircea Lucescu dupa externare: "Imi pare rau ca am lovit un tramvai care stationa neregulamentar"
Antrenorul lui Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a fost externat luni din Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti pentru ca starea lui de sanatate se imbunatatise considerabil, iar doctorii au hotarat ca antrenorul poate fi externat.

La iesirea din spital, tehnicianul a fost asteptat de jurnalisti care asteptau o declaratie din partea lui in ceea ce priveste starea de sanatate si accidentul.

Mircea Lucescu a tinut sa multumeasca echipei de medicii care au fost in permanenta atenti cu el, adaugand ca ii pare rau pentru ca a lovit un tramvai ce stationa regulamentar.

"In primul rand, as dori sa multumesc colectivului de medici, care s-a comportat de o maniera extraordinara, profesionista, cu foarte multa atentie, foarte multa generozitate si care m-au ajutat sa revin intr-un moment foarte greu. Sunt multumit ca am ales sa ma tratez aici, recuperarea a fost foarte buna".

"Imi pare rau ca am lovit un tramvai care stationa neregulamentar", a declarat Mircea Lucescu, citat din stirileprotv.ro.

Categorie: Stiri | Vizualizări: 344 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: accident, Externare, Mircea Lucescu, Stare de sanatate | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: