Principală » 2011 » Septembrie » 25 » Curatenie in arbitrajul romanesc. Partea a II-a 2011
1:01 PM
Curatenie in arbitrajul romanesc. Partea a II-a 2011


Sa ne aducem aminte:

In 2009 DNA perchizitiona cladirea CCA si aresta mai multi arbitri printre care s-a numarat si patronul de la FC Arges, Cornel Penescu.

Mare agitatie a mai fost in fotbalul romanesc in acel an, si pe buna dreptate ca s-a vazut corputia. O buna bucata de timp nu s-a mai dat mita, n-au mai fost echipe avantajate de arbitrii, si acest lucru s-a vazut datorita faptului ca o echipa mica, precum Unirea Urziceni, reusea sa castige campionatul. Desigur ca acest lucru nu s-ar fi intamplat daca statul nu ar fi pus piciorul in prag.

In prezent:

DNA s-a gandit ca trebuie sa mai faca o curatenie datorita faptului ca oamenii din fotbal au uitat ca legea trebuie respectata si au revenit la vechile obiceiuri de a da mita.

De aceasta data a fost ridicat Vasile Avram si Sorin Terbea.

Vasile Avram este seful arbitrilor si este banuit de procurorii DNA ca ar fi luat o suma de bani de la omul de afaceri Sorin Terbea, pentru a avantaja echipa de fotbal FCM Tg Mures intr-un meci din 2011 contra celor de la U Cluj.

Cei doi au fost dusi la DNA pentru audieri iar dupa 24 de ore, au parasit cladirea incatusati pentru a se indrepta catre instanta unde vor fi judecati.

Unele surse sustin ca abia incepe potopul in fotbal, urmand ca mai multi arbitrii si oameni din fotbal sa fie ridicati in perioada ce urmeaza.

Da sau nu:

Fotbalul romanesc este o rusine? Da sau nu?

E bine cum a procedat DNA? Da sau nu?

Ne asteptam sa iasa campioana o echipa surpriza? Da sau nu?

Raspunsuri de la articolenoi.com:

Cu siguranta ca suntem o rusine in fotbalul international. In competitiile europene suntem o rusine de ceva timp, si nici nu ne asteptam sa fie altfel cand acolo ajung numai echipe care dau mita. DA, suntem o rusine.

DNA este o institutie a statului care lucreaza cu legea. si ca urmare, acolo unde nu se respecta legile, DNA intervine pentru ai readuce pe oamenii respectivi cu picioarele pe pamant. Asta dupa ce ii trimite putin pe la racoare. Si bine face, caci eu om de rand, respect legea si toti ar trebuie sa faca la fel daca vrem sa traim intr-o tara civilizata si cu corectitudine. Nu sa se faca diferente intre bogati si saraci. DA, e bine cum a procedat DNA.

Nu ar fi o surpriza daca si in acest an ar iesi campioana o echipa la care nu te asteptai. In 2009, Unirea Urziceni chiar ne-a facut fericiti prin meciurile de buna calitate din UEFA Champions League. Si cu siguranta ca daca in acest an nu vor fi blaturi, cine va iesi campioana va iesi pe merita si va avea rezultate satisfacatoare in europa. DA, ne asteptam sa iasa campioana o echipa surpriza. Avem exemplul din 2009.

Te las acum si pe tine cititorule sa raspunzi cu da sau nu.

Vizualizări: 518 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: dna, Blaturi, fotbal, Arestari, Liga 1, Mita, Arbitri, romania | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: