Principală » 2011 » Iulie » 12 » Lucian Bute - "Zeul Knockout"
1:37 PM
Lucian Bute - "Zeul Knockout"



Care e cea mai mare mandrie a romanilor decat aceea ca cineva din tara ta te reprezinta in toata lumea fara sa te faca de rusine. Chiar daca in Romania boxul nu este la fel de iubit ca fotbalul, insa cand vine vorba de Lucian Bute, singurul sport care conteaza pentru tine e boxul.

Si cum sa nu-l iubesti pe acest om, cum sa nu iubesti munca lui, cum sa nu iubesti acest sport, cum sa nu te simti bine ca esti roman cand acest om te face fericit? N-ai cum sa treci peste aceste senzatii fiindca sunt unice si daca nu le simti acum, este foarte probabil ca pe viitor sa nu mai ai parte de ele.

Ceea ce ma irita putin este invidia. Numai cand ma gandesc ca un fost campion mondial care este tot din Romania si se numeste Leonard Doroftei, poate sa-l critice cu fiecare ocazie, iti da aceea stare de disconfort.

Nu pot spune ca Doroftei nu a facut performanta sau ca nu ne-a facut mandri. Dar ceea ce nu-mi place este ca iti ataci romanul tau, spunand ca are meciuri slabe si ca nu practica cu adevarat box. Imediat dupa meci Doroftei a facut o declaratie pentri prosport.ro spunand:

"Toată lumea aştepta knock-out-ul, chiar şi Mendy. Îl aştepta şi până la urmă a venit... N-a fost un meci spectaculos. Sunt dezamăgit de un singur lucru, mă aşteptam să cadă în runda a 5-a, dar a căzut mai devreme. Bute a ales să facă din box o afacere, acum poate să se şi retragă. Să zică "v-am luat banii, la revedere!". Singura concluzie pe care o pot trage după meciurile lui Bute e că se bate într-o versiune foarte slabă, la ce adversari am văzut până acum", a declarat Doroftei după meci.

Si oameni care pot comenta negativ despre romanul nostru care este campion mondial se tot gasesc. Insa partea pozitiva a acestei invidii este ca Bute stie sa le dea peste nas cu victoriile lui si mai ales cu Knockout-urile lui.

De aceea site-ul articolenoi.com si-a permis sa-l supranumeasca "Zeul Knockout".
Vizualizări: 547 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Zeul Knockout, Lucian Bute, box | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: