Principală » 2011 » Septembrie » 15 » Milogii americanilor in tara noastra
7:03 PM
Milogii americanilor in tara noastra

In aceasta saptamana, preea bunul nostru presedinte Traian Basescu s-a deplasat in America pentru a se intalni cu cel mai puternic om al planetei Barack Obama.

Scopul vizitei? Imi e rusine sa-l spun dar totusi, cica pentru a semna un acord de securitate. Si ce fericit a mai fost base cand a stat fata in fata cu prea bine cuvantatul Obama.

In fine, trecem la interesele care ne preocupa. Ce securitate domne? Poate interese. Ce interese....? Poi nici nu a ajuns bine in tara prea marele marinar Traian Basescu, ca a si inceput sa se laude prin presa ca vor veni cele mai tari companii din america sa investeasca in saracia noastra.
 
Chiar asa sa fie? Miramas.

Potrivit lui base, vor veni doua compani care vor sa investeasca in domeniul zacamintelor de petrol si gaze din Marea Neagra. Poi ce mai vrei domne? Dam si gazu, dam si petrol, ca doar nu ie al nostru, chiar daca se afla pe teritorul Romaniei.
 
Poi si atunci mai base, noi cu ce mai ramanem? Doar tu ne poti minti cu argumente, caci mai avem rosia montana si am terminat cu totul. Daca nu ai programat-o si pe aia investitorilor.
 
Dar de ce nu vindem tara definitiv americanilor? Macar atunci stim un lucru cert.
 
Tu ce crezi cititorule, romania e tara noastra? Si daca e, cat mai dureaza pana nu mai e?
 
Vizualizări: 526 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Milogi in tara noastra, Tara de vanzare | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: