Principală » 2011 » Octombrie » 22 » Serban Huidu urmarit de vraji, ghinioane si blesteme
7:46 PM
Serban Huidu urmarit de vraji, ghinioane si blesteme

Ghinioane, blesteme sau vraji? Intrebari la care nu-mi pot gasi explicatia caci de un an prezentatorul TV Serban Huidu o tine din rau in rau.

De cand s-a intamplat accidentul din Austria cand Huidu a intrat in coma datorita unei schi care s-a blocat si din cauza caruia a intrat in copac, carcotasul nu-si mai gaseste fericirea. De la acel accident, Serban Huidu a urmat luni intregi de tratament si fizioterapie pentru a-si reveine, si cand sa cred ca totul o i-a pe un fagas bun, un alt ghinion a intervenit, iar prezentatorul TV a provocat un accident in judetul Brasov, in urma caruia 3 persoane au murit.

Incerc sa uit cuvantul "ghinion" caci nu te poate urmari o perioada atat de lunga, si incep sa ma gandesc la "blesteme" sau "vraji".

Daca ar fi sa iau in calcul toate persoanele mondene si nu numai, pe a caror seama Huidu ma facea sa rad cu gura pana la urechi, as putea spune ca multe blesteme au iesit din gurile lor pentru carcotasul de la Prima TV.

Si totusi, il stim pe Serban Huidu ca un om vesel, care nu face altceva decat sa-si castige o paine ca prezentator la TV, iar daca emisiunile au ca scop divertisment pe seama altor persoane, asta nu inseamna ca face si rau. Si de aici imi e greu sa cred ca blestemele unor persoane l-au ajuns.

Vrajile? Putin plauzibil, de si o dam spre paranormal. Spun ca ar putea fi plauzibil fiindca tot mai multe persoane sunt posedate de diavol, insa nu spun ca el ar fi.

Dar dupa cum se lauda vrajitoarele de pe la noi ca pot face rau raului, si binele binelui, ma inclin putin sa le dau si lor dreptate. Insa daca i s-a facut vreun rau de o asemenea natura paranormala, aceea persoana sigur la urat din adancul sufletului si la vrut la 2,20 cat mai repede. Planurile vrajitoarelor poate ca le-au iesit, insa pe jumatate, caci carcotasul nu a murit, dar a avut parte numai de zile negre.

Pentru accidentul de masina in care Huidu a omorat 3 persoane, as putea sa dau vina si pe doctor, dar nu stiu in ce masura. Numai el stie starea de sanatate a prezentatorului TV, iar daca nu ar fi avut voie sa conduca, ma gandesc ca nu i-ar fi permis. Si daca i-a permis iar Serban nu era in regula din punct de vedere al sanatatii, atunci trebuie cercetat ca atare.

Iubesc divertismentul acestui om, si sunt sigur ca vina nu este a lui, ci a altor imprejurari si sper ca lumania puternica sa-i distruga zilele negre si sa-i readuca fericirea cat mai curand, fiindca il vreau la TV.

Vizualizări: 492 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Blesteme, Serban Huidu, Vraji, Ghinioane | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: