Principală » 2011 » Noiembrie » 23 » Autoritatile statului se autoamendeaza. Autovehiculele de ambulanta si pompieri n-au cauciucuri de iarna
12:24 PM
Autoritatile statului se autoamendeaza. Autovehiculele de ambulanta si pompieri n-au cauciucuri de iarna
Primele ninsori au luat prin surprindere autoritatile statului ale caror vehicule nu sunt inca dotate cu anvelope de iarna.

Peste jumtatae din masinile de pompieri si ambulanta circula in continuare cu anvelope de vara, desi legea este in vigoare de luni bune.

In acest caz politia rutiera este obligata sa imparta amenzi atat soferilor de pe interventiile sanitare cat si conducatorilor de pe autovehiculele de pompieri.

Cele doua institutii ale statului au spus ca nu si-au achizitionat inca aceste cauciucuri din lipsa de fonduri, urmand ca in aceasta luna sa se tina o licitatie cu societatile din acest domeniu.

Trebuie stiut faptul ca in aceasta luna preturile anvelopelor au explodat si este foarte probabil ca autoritatile statului sa dea dublu sau triplu pentru a le achizitiona.

Categorie: Stiri | Vizualizări: 373 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Institutii, Autoritati, Anvelope, Iarna, Cauciucuri | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: