Principală » 2011 » Noiembrie » 13 » Care teritorii de pe glob nu vor mai fi populate in viitor datorita climei
3:58 PM
Care teritorii de pe glob nu vor mai fi populate in viitor datorita climei
Valuri de canicula in Europa, seceta in Africa si inundatii devastatoare in insule. Aceste fenomene climatice extreme vor deveni curand o obisnuinta, anunta un raport privind evolutia climei.

Raportul Grupului interguvernamental facut de experti pentru evolutia climatului (Giec) scrie ca multe zone ale globului vor deveni in curand nelocuite si nelocuibile, iar populatia va fi obligata sa emigreze in alte regiuni, mai primitoare.

Astfel, locuitorii din Europa de Vest vor fi nevoiti sa se mute datorita caniculei care va fi de nesuportat si care va ditruge agriculturile.

Locuitorii din Statele Unite si zona Marii Caraibelor vor fi si nevoiti sa paraseasca aceste zone datorita datorita uraganelor puternice. In aceeasi situatie se afla si Asia de Sud.

Daca deja stim ca in Africa de Vest sunt cele mai ridicate temperaturi, oamenii de stiinta ne anunta ca temperaturile sunt in continuare crestere si ca aceea zona nu va mai putea fi locuibila.

Poluarea apei si cresterea nivelului marilor vor face ca locuitorii din statele insulare sa se gandeasca si ei serios de a schimba zona, deoarece pe viitor acestea insule nu vor mai putea fi populate de oameni.

Sursa: stirileprotv.ro

Categorie: Stiinta | Vizualizări: 384 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: europa, America, africa, State, Temperaturi, Inundatii, Asia, Canicula, Teritorii, Tari | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: