Principală » 2011 » Noiembrie » 24 » Carnea de pui si ouale incetinesc imbatrinirea creierului
9:22 PM
Carnea de pui si ouale incetinesc imbatrinirea creierului
Poate ca este prima data cand ati auzit de asa ceva, insa dietele bogate in colina pot ajuta la protejarea creierului in a imbatrani mai incet.

Nutrienti din familia B, vitamina care se gaseste in alimente precum carnea de pui, oua, peste si legume, te ajuta la imbatranirii creierului mai incet.

Cercetatorii de la Universitatea din Boston au descoperit ca persoanele care au primit o dieta ce contine multa colina, s-au comportat mai bine la testele de memorie si au mai putine sanse sa sufere de modificari ale creierului asociate cu dementa.

"Cred ca mesajul este ca a manca o dieta sanatoasa, echilibrata in mijlocul vietii este important", a declarat cercetatoarea Au Rhoda, citat din Daily Mail.

In cercetarile anterioare s-a depistat ca o dieta stil mediteranean, care include peste, legume si ulei de masline, ar putea avea un efect protector.

Autor: Daily Mail

Categorie: Sanatate | Vizualizări: 394 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Carne de pui, Peste, Colina, Dieta, Imbatranirea creierului, Oua, Legume | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: