Principală » 2011 » Septembrie » 15 » Cele mai mari companii din America investesc in Romania
9:36 AM
Cele mai mari companii din America investesc in Romania

Cele mai cunoscute companii din lume precum IBM, Oracle, Dell, ExxonMobil si Chevron vin in Romania pentru a investi.

IBM este o companie care a investit serios in tara noastra vecina, Ungaria, iar acum se gandeste serios sa-si extinda afacerea si pe teritoriul nostru, lansand noi sisteme de servere, pentru banci si companii de leasing.

Companiile ExxonMobil si Chevron vor sa investeasca in domeniul zacamintelor de petrol si gaze din Marea Neagra, iar suma pe care o vor pune la bataie se ridica la 20 de miliarde de euro.

Despre Oracle si Dell nu stim inca in ce domeniul vor investi, insa stim cu siguranta ca in viitorl apropiat vor avea afaceri pe teritoriul nostru.

Nu poate decat sa ne bucure ca cele mai cunoscute companii din lume vin in Romania pentru a-si extinde planurile de afaceri. Cel mai imbucurator fapt este ca vor intra sume consistente la buget, insa partea negativa este ca zacamintele din Romania vor fi sub posesia americanilor.

Categorie: Stiri | Vizualizări: 425 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: ExxonMobil, Investitii, Chevron, ibm, Dell, oracle, Companii Americane, Investitii in Romania | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: