Principală » 2011 » Noiembrie » 14 » Cum putem afla numarul de telefon al unei persoane care suna cu numar ascuns
4:22 PM
Cum putem afla numarul de telefon al unei persoane care suna cu numar ascuns
Ai fost vreodata pus in situatia ca cineva sa sune cu numar ascuns facand bascalie, injurandu-te sau deranjandu-te la ore tarzii? Site-ul videotutorial.ro a publicat un articol in care ne explica cum putem afla numarul de telefon al pertsoanei care ne suna cu ascuns.

"Tot ce trebuie sa facem este sa cream un cont pe un serviciu VoiceIP. Acest serviciu ne va aloca un numar pe care il putem folosi in telefonul sau smartphone-ul nostru pentru a devia toate apelurile primite, doar apelurile carora le dam ocupat, doar apelurile la care nu raspundem sau apelurile primite cand nu suntem in aria de acoperire a providerului de telefonie mobila. Orice telefon sau smartphone suporta call forwarding sau pe romaneste deviere apel. Va trebuie sa cautati aceasta functie in telefonul sau smartphone-ul vostru la Setari apeluri sau Call Settings. In optiunea Call forwarding (deviere apel) se trece numarul catre care doriti sa deviati (in cazul nostru numarul VoiceIP) pentru una din situatiile disponibile: Always forward (deviere intotdeauna), Forward when busy (deviere doar cand suna ocupat), Forward when unanswered (deviere cand nu raspundeti), Forward when unreachable (deviere cand nu va aflati in aria de acoperire sau nu aveti semnal). Cele mai bune optiuni sunt: Always forward sau Forward when busy."

Sursa: videotutorial.ro

Categorie: Diverse | Vizualizări: 451 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Afla numarul de telefon al unei per | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: