Principală » 2011 » Septembrie » 20 » Daca ar fi sa urmeze o facultate, Daniel Funeriu ar alege una din strainatate
10:47 AM
Daca ar fi sa urmeze o facultate, Daniel Funeriu ar alege una din strainatate


Jurnalistii l-au intrebat pe ministrul educatiei, Daniel Funeriu, unde ar dori sa urmeze o facultate daca ar avea varsta de 18 ani. Raspunsul sau a uimit pe toata lumea care a fost prezenta la conferinta.

"Strainatatea, pentru ca ... cred ca nu ar trebui sa ... este o ... Si va rog sa reflectati raspunsul meu in intregime. Este o falsa problema aceea a plecarii studentilor romani in strainatate. Adevarata problema este ca ei nu se intorc. Problema nu este ca studentul roman pleaca in strainatate. Studentii francezi pleaca in strainatate, studentii englezi pleaca in strainatate, studentii chinezi pleaca in strainatate. E important ca tinerii nostri sa profite de libertatea pe care o au si sa studieze in diferite ale lumii. Poate daca as fi cetatean al unei alte tari, poate as alege universitati din Romania, pentru ca eu cred ca viitorul este in Romania", a declarat ministrul Daniel Funeriu.

Ministrul educatiei si-a dat seama ca a gresit in declaratia pe care a facut-o, si ca atare a incercat sa o dea la intors, nemaigasindu-si cuvintele: "pentru ca ... cred ca nu ar trebui sa ... este o ..."

Daniel Funeriu a mai adaugat ca ar face o facultate in strainatate numai daca ar avea resurse.

Sursa: Mediafax

Categorie: Stiri | Vizualizări: 332 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Daniel Funeriu, Universitate, Ministrul educatiei, Facultate, Cursuri, Strainatate | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: