Principală » 2011 » Septembrie » 29 » Descoperire macabra! Politia mexicana a gasit un sac care continea cinci capete retezate
2:11 PM
Descoperire macabra! Politia mexicana a gasit un sac care continea cinci capete retezate


Politia mexicana a gasit cinci capete retezate intr-un sac, in exteriorul unei scoli primare din Acapulco.

Descoperire macabra vine dupa ce cu putin timp in urma, traficantii de droguri amenintasera ca vor ataca profesori de la scolile primare daca nu platesc jumatate din salariu cartelurilor.

Politia de stat spune ca cele cinci capete erau pozitionate alaturi de un mesaj amenintator scris de mana. Este vorba despre un mesaj sarcastic in care cer oamenilor sa-i multumeasca guvernului pentru a continua "acest razboi".

Cu o zi inainte, politistii au gasit cinci organisme fara cap intr-o alta zona a orasului si este foarte probabil ca cele cinci capete retezate sa provina de la acele persoane.

Profesorii spun ca se tem pentru siguranta lor si a elevilor, si nu se vor mai duce la scoala pana cand nu se ia masuri impotriva bandelor de traficanti.

Autor: Daily Mail

Categorie: Stiri | Vizualizări: 374 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Socant, Capete retezate, Macabru, Acapulco, Mexic | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: