Principală » 2011 » Septembrie » 16 » Echipele romanesti debuteaza excelent in Europa League. Steaua-Schalke 0-0, Hapoel-Rapid 0-1 si Lazio-Vaslui 2-2
8:36 AM
Echipele romanesti debuteaza excelent in Europa League. Steaua-Schalke 0-0, Hapoel-Rapid 0-1 si Lazio-Vaslui 2-2



Cele trei echipe romanesti s-au descurcat de minune in primul meci din Europa League din acest sezon.

Steaua a reusit un 0-0 in fata unei echipe nemtesti care anul trecut a ajuns pana in semifinala Champions League. Schalke 04 este o echipa de top atat in Germania cat si in Europa, avand in lot super staruri precum Raul, Huntelar sau Marica.

Debutanta in Europa League, FC Vaslui a resuti sa scoata un egal care valoreaza cat o victorie in fata celor de la Latio.

FC Vaslui a fost condusa cu 1-0, dupa ce Lazio a transformat un penalty, in minutul 35. Cisse a marcat de la 11 metri, dupa un fault al lui Balaur.

Vasluienii au egalat insa in minutul 59, prin Wesley. Doar patru minute mai tarziu, acelasi Wesley si-a adus echipa in avantaj, dintr-o lovitura de la 11 metri.

Scorul final a fost stabilit in minutul 71 - Sculli a egalat cu o lovitura de cap.

Rapid Bucuresti a luat toate cele trei puncte in deplasarea de la Tel Aviv, invingand cu scorul de 1-0. Golul a fost marcat de Herea dupa o centrare venita de la Rui Duarte si reluata cu capul in poarta.

Categorie: Sport | Vizualizări: 385 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: fotbal, Schalke, RAPID, Hapoel, Lazio, Steaua, Europa League, vaslui | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: