Principală » 2011 » Septembrie » 6 » Emil Boc ataca elevii si profesorii pentru rezultatele slabe obtinute la sesiunea de Bacalaureat din toamna
11:45 AM
Emil Boc ataca elevii si profesorii pentru rezultatele slabe obtinute la sesiunea de Bacalaureat din toamna



Emil Boc a comentata pentru un post de televiziune rezultatele slabe obitnute la sesiunea de Bacalaureat din toamna, in care spune clar si raspicat ca principalii vinovatii pentru acest dezastru sunt elevii si profesorii din cauza neseriozitatii.

Premierul a mai adaugat ca trebuia sa se intample acest lucru, fiindca o reconstructie a invatamantului romanesc trebuie sa plece de la un "moment zero".

"In momentul de fata, in Romania, daca avem o criza cu adevarat, avem o criza a valorilor, nu mai stim ce e valoare si non-valoare, se promoveaza cu obstinatie grosolania prostului-gust, un fel de opulenta iarasi de prost-gust, nu exista modele pentru tanara generatie, ceea ce se promoveaza, inconstient de cele mai multe ori, nu are nimic de-a face cu ce inseamna crearea unui viitor pe baza de munca, cinste, sudoarea fruntii, ci promovam lucruri facile, de cele mai multe ori de prost-gust, ori acest lucru trebuie lamurit pornind in primul rand de la scoala", a spus Emil Boc la postul public de televiziune, citat de Mediafax.

Va readucem aminte ca in sesiunea de toamna a examenului de Bacalaureat au promovat sub 18.000 de elevi, reprezentand 20% din totalul absolventilor care s-au prezentat.

Categorie: Stiri | Vizualizări: 392 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Examen, Invatamant, Emic Boc, Bacalaureat, Premier, Rezultate, Bac | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: