Principală » 2011 » Noiembrie » 30 » Este dezgustator ce i-a facut un barbat iubitei sale pe spate cand a aflat ca il inseala
5:03 PM
Este dezgustator ce i-a facut un barbat iubitei sale pe spate cand a aflat ca il inseala
Un profesionist al tatuajelor pe numele sau Ryan Fitzjerald, a aflat ca iubita sa il inseala si cea mai buna arma pentru a se rezbuna a fost chiar arta pe care o practica.

Ca urmare, barbatul si-a ademenit dragastos iubita spunandu-i ca-i va face un tatuaj special pe spate cu o secventa din Narnia.

Fericita de cele auzite, fata a acceptata imediat si a semnat si un document prin care accepta ca artistul sa-i faca ce desen doreste acesta.

Cand artistul a terminat desenul, i-a permis fetei sa se uite in oglinda pentru a vedea cu ce se va mandri de acum incolo.

A ramas socata in momentul cand a vazut ca pe spatele ei este desenat un excrement urias.

Fata a terminat imediat relatia cu Ryan Fitzjerald si l-a dat si in judecand, sustinand in fata judecatorilor ca acest barbat a imbatat-o inaintede a face desenul si din aceasta cauza nu a citi acel document pe care l-a semnat.

Aceasta cere acum o despagubire de 100.000 de dolari.

Sursa: anorak.co.uk

Categorie: Stiri | Vizualizări: 479 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Infidelitate, Razbunare, Tatuaje | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: