Principală » 2011 » Septembrie » 29 » Fabrica Nokia din Romania se va inchide. Vezi ce promisiuni au primit angajatii
5:02 PM
Fabrica Nokia din Romania se va inchide. Vezi ce promisiuni au primit angajatii


Dupa sedinta de joi, conducerea i-a anuntat pe angajatii ca fabrica va mai functiona pana la sfarsitul anului iar ei vor fi platiti pana la sfarsitul lui martie 2012.

"Fabrica urmeaza sa functioneze pana la sfarsitul anului. Ne asteptam ca veti continua sa fiti angajati in Nokia si sa fiti platiti pana la sfarsitul lunii martie 2012. Veti beneficia de un pachet compensatoriu pe care il vom comunica de indata ce vom finaliza consultarile. Pana la sfarsitul anului vom continua sa muncim. Pentru aceasta am decis sa asiguram bonusuri suplimentare pentru dumneavoastra in conditiile in care ne vom atinge standardele de eficienta si calitate in acelasi mod ca si pana acum", i-a anuntat conducerea pe angajati Nokia, citat din stirileprotv.ro.

Dupa ce sedinta de la Jucu s-a terminat iar angajatii au fost anuntati de masurile luate, muncitorii au plecat acasa cu autobuze si microbuze puse la dispozitie de catre Nokia.

Categorie: Stiri | Vizualizări: 365 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Salarii, Nokia, Angajati, Fabrica, Sedinta | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: