Principală » 2011 » Noiembrie » 14 » Femeile care consuma zilnic bauturi acidulate au mai multe sanse de a dezvolta boli cardiovasculare
5:39 PM
Femeile care consuma zilnic bauturi acidulate au mai multe sanse de a dezvolta boli cardiovasculare
Femeile care consuma doua doze de bauturi acidulate pe zi sunt mai susceptibile de a dezvolta boli de inima, avertizeaza oamenii de stiinta.

Potrivit unui studiu realizat la peste 4.000 de femei cu varste cuprinse intre 45 si 84 de ani, cele care consuma regulat bauturi racoritoare acidulate sunt mai predispuse la boli cardiovasculare, diabet si cresterea in greutate.

Cu toate acestea, rezultatele se refera strict la femei, si nu la barbati.

Dupa o perioada de 5 ani, timp in care oamenii de stiinta au studiat cu atentie schimbarile pe care le-au suportat femeile, au ajuns la concluzia ca femeile care au consumat bauturi indulcite au de patru ori mai multe sanse de a dezvolta un nivel ridicat de grasimi in sange, ceea ce duce la artere blocate si cresterea riscului de accident vascular cerebral.

Autor: Daily Mail

Categorie: Sanatate | Vizualizări: 516 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Boli de inima, Bauturi Acidulate, Suc, femei | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 1
1 Roger  
0
Ce mare bucurie sa frrunazim gandurile celor care incearca sa se exprime in graiul spatiului dambovitean.Stradanie mare,dar nu am inteles ce e cu mustul din titlu.Sa fie o greseala de scriere? Sa fie o demonstratie de eruditie? Sa fie un word to tell someone what to do? scuze, nu cred sa fie atat de complicat.Sa fie o glumita, poate ca un MUST ar fi si stradania de ne exprima corect, cel putin intr-o singura limba. citez: Listele de la inceputul anului mai spune ceva despre . sa mai GO ON ?

Prenume *:
Email *:
Cod *: