Principală » 2011 » Septembrie » 14 » Gazonul montat pe National Arena era destinat golfului
10:31 AM
Gazonul montat pe National Arena era destinat golfului



UEFA il acuza pe Adrian Oprisan pentru gazonul de proasta calitate care a fost montat pe National Arena. Ba mai mult, oficialii de la UEFA sunt si ironici spunand ca este un gazon perfect, insa pentru alte sporturi precum golful.

Primarul general al capitalei sustine ca lucrarile au decurs excelent si s-au respectat toate regulile in ceea ce priveste gazonul, doar el a fost omul care a supravegheat muncitorii din umbra.

"Practic a fost o cazatura... medicamentatie plus comprese cu multa gheata. Deci permanent eu am fost sa controlez si sa lucrez cu oamenii mei", a declarat Adrian Oprisan.

UEFA a luat o monstra din gazon. Rezulktatul evaluarii este unul dezamagitor. Gazonul incepe cu un strat gros de nisip, sub care vin tevi de incalzire, apoi iar 10 cm de nisip si un sendvis din bolovanis, cu tevi de irigare la mijloc. Adica totul a fost facut ca la carte... dar pentru un teren de golf.

Oficialii de la UEFA au atentionat ca finala Europa League nu se poate juca pe un asemenea gazon, si ca urmare trebuie montat un gazon nou care sa respecte normele.

Categorie: Sport | Vizualizări: 396 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: golf, Fotba, National Arena, Gazon | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: