Principală » 2011 » Iunie » 29 » Google a lansat reteaua de socializare Google +
12:57 PM
Google a lansat reteaua de socializare Google +



huffingtonpost.com: Marti Google a lansat mult asteptata retea de socializare Google +.

Conceput in jurul utilizatorilor de socializare, Google incearca sa aduca mai aproape viata reala, in comparatie cu principalul concurent Facebook. Noul site de socializare realizat de google permite utilizatorilor sa partajeze in mod selectiv grupurile specifice, in cercurile date de catre ei, si nu direct cu alte site-uri de socialize.

Reuters explica unele facilitati integrate pentru Google +:

Aproape toate site-urile realizate de google vor avea o bara de instrumente speciala in partea de sus a paginii. Bara de instrumente are o pictograma cu fata dv. si cu numele dv. pentru a va reaminti ca sunte-ti conectat la reteaua Google +. Facand clic pe numele dv. va puteti conecta rapid la reteaua de socializare.

Momentan Google + este limitat, ceea ce inseamna ca doar un numar mic de persoane se pot conecta momental la reteaua de socializare.

Cu toate acestea, va puteti inscrie pentru a obtine un e-mail numai atunci cand Google + este gata pentru a fi accesat de catre toata lumea. Data cand se va putea realiza acest lucru nu se cunoaste inca.

Autor: huffingtonpost.com
Categorie: Internet | Vizualizări: 354 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Google, Google Plus, Google +, Retea de socializare | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: