Principală » 2011 » Noiembrie » 18 » Groaza printre pasagerii unui avion dupa ce pilotul disparuse
3:05 PM
Groaza printre pasagerii unui avion dupa ce pilotul disparuse
Pasagerii unui avion ce face curse zilnice intre New York si Asheville, North Carolina, au intrat in panica cand un barbat le-a comunicat ca "Pilotul a disparut!".

Capitanul avionului ce apartinea companiei Chatauqua Airlines, a fost nevoit de constrangerile fiziologice sa se duca de urganta la baie cu putin timp inainte de a urma aterizarea.

Dupa ce isi terminase nevoile si trebuia sa se intoarca la cabina de pilotaj, capitanul n-a mai putut sa deschida usa de la toaleta din cauza ca se blocase.

Imediat un pasager ce se afla aproape de toaleta, a auzt strigatele si loviturile date in usa de catre pilot si s-a deplasat pentru a vedea ce se intampla. Imediat s-a dus catre copilot pentru ai comunica intamplarea, insa acesta l-a ignorat, ba mai mult, a anuntat prin statie de un posibil atentat.

Dupa ce capitanul aeronavei a reusit sa iasa din toaleta avionului fortand-o, i-a comunicat copilotului ce s-a intamplat, insa prea tarziu, caci interventiile antitero asteptau deja aterizarea avionului pe pista.

In cele din urma totul s-a rezolvat dupa ce s-a dezvaluit toata povestea.

Sursa: mirror.co.uk

Categorie: Stiri | Vizualizări: 689 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: new york, Copilot, Pasageri, Avion, Chatauqua Airlines, Pilot, Capitan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: