Principală » 2011 » August » 31 » Inscriptia de pe o cutie veche de 2000 de ani poate dovedi rastignirea lui Iisus
1:37 PM
Inscriptia de pe o cutie veche de 2000 de ani poate dovedi rastignirea lui Iisus



Daily Mail: O cutie veche de 2000 de ani ar putea oferi o noua legatura cu rastignirea lui Iisus Hristos. Aceasta ar putea scoate la iveala locul unde traia familia preotului Caiafa, cel care a fost implicat direct in rastignirea Domnului Iisus.

In urma cu trei ani, Autoritatea pentru Antichitati din Israel a confiscat un osuar de la hotii de antichitati, care avea o inscriptie rara. Aceasta a apelat la expertii de la Departamentul de arheologie al Universitatii din Tel Aviv, pentru a autentifica descoperirea.

Acum, in urma unor mai multe studii, echipa de cercetatori a anuntat ca artefactul este autentic. "Inscriptia de pe aceasta cutie este extraordinara", a spus Yuval Goren, unul dintre cercetatori. Cuvintele sculptate nu dau numai detalii despre cel decedat, dar si alte trei nume din alte generatii si o posibila localizare a familiei.

Autor: Daily Mail

Categorie: Stiinta | Vizualizări: 399 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Preot, Rastignire, Iisus, Cutie Veche, Caiafa, Inscriptie, Descoperire | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: