Principală » 2011 » Noiembrie » 20 » Intalnire de gradul trei cu OZN-urile
9:08 PM
Intalnire de gradul trei cu OZN-urile
George Adamski a fost unul dintre primii mesageri care au dobandit notorietate. Era un imigrant polonez care lucra ca ospatar intr-un mic restaurant aflat pe marginea unei sosele din California, in regiunea muntelui Palomar (locul unde se afla instalat faimosul telescop de cinci metri inaltime care, incepand din anul 1948, permite observarea galaxiilor). Adamski, a fost soldat de cavalerie in armata americana, se intitula profesor de misticism oriental si pretindea ca a vazut primul aparat spatial in anul 1946.

El a observat o adevarata flota, compusa in total din 184 de nave, repartizate in escadroane compuse din 30 de unitati fiecare. La data de 20 noiembrie 1952, cu exactitate, filonul extraterestru a inceput sa reprezinte pentru el o adevarata mina de aur. Daca e sa-i dam crezare, Adamski are o poveste fascinanta: mergea cu masina, insotit de sase prieteni, aproape de Desert Center, in California, cand au zarit un aparat in forma de trabuc asezandu-se incet pe sol, la un kilometru ci jumatate de sosea. Luandu-si aparatele de fotografiat, a iesit repede din masina pentru a vedea spectacolul de aproape si, deodata, s-a pomenit langaun extraterestru, cu parul blond cazandu-i pe umeri si purtand un fel de combinezon de schi! Adamski a aflat ca vizitatorul se numea Orthon si ca sosise de pe planeta Venus in scopul convingerii natiunilor belicoase de pe Terra sa-si inceteze testele nucleare. Radiatiile puneau in pericol delicatul echilibru ecologic al celorlalte planete din sistemul nostru solar. Venusianul l-a autorizat pe Adamski sa faca fotografii aparatului, dar a refuzat sa fie imortalizat pe pelicula, deoarece dorea sa se deplaseze icognito. Apoi Orthon a urcat in nava sa metalica si a disparut in spatiu, in timp ce Adamski il mitralia cu fotografii. El a remarcat ca Orthon a lasat urme vizibile in nisip. Prietenii sai aveau la dispozitie apa si ghips si au facut chiar mulaje, dar nu au reusit niciodata sa descifreze hieroglifele inscrise pe cizmele venusianului. Nici Adamski nu a avut mai mult noroc cu fotografiile sale, pe acestea distangandu-se doar niste pete informe.

Autor: Terra Magazin

Categorie: Stiri | Vizualizări: 433 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: George Adamski, OZN-uri, Intalnire | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: