Principală » 2011 » Noiembrie » 11 » Inventia revolutionara a unui roman este dezbatuta in instanta. Cine contesta drepturile de autor ale inventiei?
11:37 AM
Inventia revolutionara a unui roman este dezbatuta in instanta. Cine contesta drepturile de autor ale inventiei?
O descoperire a profesorului roman, Ion Basgan, evaluata in prezent la peste 100 de miliarde de dolari, pentru ca revolutionat industria petroliera, pune pe jar justitia de la Bucuresti.

Potrivit primelor informatii, urmasii unui diplomat francez au cumparat inventia cu ceva timp in urma iar acum l-au dat in judecata pe Ion Basgan pentru drepturile de autor.

"Parerea mea e o facatura, tata a cazut la intelegere cu el, a facut un act formal pentru ca sa scape brevetul, sa nu il ia nazistii. Acest act de cesiune a fost anulat ulterior prin hotarare judecatoreasca de tribunalul raionului Tudor Vladimirescu", a spus prof. dr. ing. Ion Basgan, fiul inventatorului.

Inventatorul roman se va judeca in instanta cu mostenitorii diplomatului francez care cer daune pentru forajul modern, dupa care va da in judecata atat statul roman cat si pe cel american.

Sursa: stirileprotv.ro

Categorie: Stiri | Vizualizări: 467 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Procese, Inventie, Autor, Foraj | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: