Principală » 2011 » August » 31 » Iti vine sa crezi ca Irlanda poate scoate Europa din Criza
3:45 PM
Iti vine sa crezi ca Irlanda poate scoate Europa din Criza



Irlanda se confrunta cu mari probleme economice, si totusi, poate scoate Europa din criza dupa cum sustine miliardarul american Wilbur Ross.

Wilbur Ross crede cu tarie ca Irlanda poate realiza acest lucru datorita masurilor drastice de austeritate pe care aceasta tara si le-a luat. Iar cel mai importanta lucru la Irlanda, este ca locuitorii acestei tarii au acceptat sa indure aceste masuri pentru a trece peste aceasta situatie dificila, lucru care nu se intampla si la alte tari din UE.

"Irlanda a taiat costurile cu ser4viciile publice cu 13% dintr-o data, ceea ce nu a mai facut nicio tara. In al doilea rand, au taiat toate cheltuielile guvernamentale si le-au transferat catre cele sociale. In aceste conditii, economia nu s-a prabusit, ba chiar a inregistrat o usoara crestere”, a declarat Wilbur Ross intr-un interviu dat pentru CNBC.

Sursa: incont.ro

Categorie: Stiri | Vizualizări: 356 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Criza Datoriilor Din Zona Euro, Irlanda, Salvatoarea Europei, UE, Zriza Economica | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: