Principală » 2011 » Noiembrie » 5 » Loredana premiata la Los Angeles
3:53 PM
Loredana premiata la Los Angeles
Clipul 3D al Loredanei "Rain, Rain", regizat de Julien Rocher, a fost desemnat cel mai bun videoclip 3D la Festivalul de Muzica si Film de la Los Angeles.

Videoclipul a fost selectat in competitiile a trei festivaluri de film internationale, iar aceasta este prima distinctie. Cel mai mare "Festivalul de Muzica si Film 3D", a avut loc in perioada 22-25 septembrie la Hollywood. Juriul, prezidat de castigatorii in fata unui public larg, prezent la gala de inchidere a festivalului.

"Incercam sa ne mentinem fresh, relevanti si demni de a prezenta comunitatea 3D. Am demonstrat si in acest an, prin selectia realizata, prezenta unor adevarate spectacole de moda inovatoare, comedie, precum si prezenta unor uimitoare spectacole vizual-muzicale. Va puteti astepta la mai mult pentru anul viitor, pe masura ce noi ne propunem sa evoluam", a declarat Crescitelli.

Videoclipul "Rain, Rain" a fost regizat de francezul Julien Rocher, cu care Loredana a colaborat si la videoclipul "Like A Rock Star". Totodata, animatia 3D este semnata de celebrul Pitof (Jean Christophe Comar), regizorul faimosului "Catwoman", un maestru in industria efectelor vizuale, printre operele sale numarandu-se filme precum "Alien" si "Asterix si Obelix contra lui Cezar".

Autor: Revista Kaufland

Categorie: Muzica | Vizualizări: 373 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Rain Rain, Loredana, Los Angeles, Premiu, Videoclip | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: