Principală » 2011 » Septembrie » 28 » Mexicanii o numesc "femeia miracol" - avea in maxilar o grenada si a supravietuit
2:10 PM
Mexicanii o numesc "femeia miracol" - avea in maxilar o grenada si a supravietuit


Ceea ce s-a intamplat cu Karla Flores intrece orice masura.

Totul a inceput intr-o zi cand femeia vindea pe strada fructe de mare.

Dintr-o data a auzit o bubuitura dupa care a simtit cum un obiect i-a patruns prin maxilar. Femeia a picat jos ca si cum ar fi fost secerata de ceva si s-a mai trezit la spital.

Karla Flores a crezut ca o piatra a patruns in fata ei, insa dupa ce doctorii au studiat cu amanuntitul obictul, si-au dat seama ca este vorba despre o grenada si imediat personalul medical a parasit spitalul pentru ca era riscul de a exploda.



Din primele cercectari se pare ca grenada a ajuns in fata femeie prin intermediul unui aruncator de grenade.

Seful spitalului si-a luat inima in dinti si a cerut patru voluntari curajosi pentru ai face operatia femeii. Imediat doua anesteziste si doua asistente s-au oferit sa-l ajute pe doctorul chirug.

Au dus femeia intr-un camp deschis dupa care au inceput operatia. Pe langa doctor, asistente si anesteziste, au mai luat parte la operatie si doi experti explozivi.

Operatia a fost un succes total, insa explozibilul a lasat-o pe femeia fara jumatate de dinti si cu o cicatrice gigantica.

Autor: Daily Mail

Categorie: Stiri | Vizualizări: 362 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Operatie, Maxilar, Mexic, Explozibil | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: