Principală » 2011 » Septembrie » 23 » NASA este in alerta. Satelitul de 6 tone are toate sansele sa cada pe un teritoriu populat al Terrei
11:31 AM
NASA este in alerta. Satelitul de 6 tone are toate sansele sa cada pe un teritoriu populat al Terrei


NASA este in alerta dupa ce au calculat cu exactitate traiectoria satelitului cat un autobuz care va cadea astazi pe Terra. Specialistii sunt foarte ingrijorati, deoarece rezultatele ultimelor cercetari arata ca satelitul va pica intr-o zona dens populata.

Partea proasta e ca nu se stie zona, iar oamenii de stiinta din intreaga lume nu fac altceva decat sa bage spaima in populatia Terrei. Orice teritoriu se poate astepta cu un satelit picat din cer care poate faci ravagii.

Cea mai dureroasa veste este ca, obiectul va lua foc pe cer si iar in momentul prabusiri poate creea incendii imense.

Dar potrivit tot unui specialist "75% din planeta este acoperita de apa, inseamna ca, mai degraba, satelitul o sa cada in ocean," crede Derek Pitts, astronom la Institutul Franklin.

Cercetatorii ne sfatuiesc ca odata ce alarma este data pentru regiunea in care se va prabusi satelitul, oamenii ar trebuii sa stea in casa pentru a evita orice pericol.

Categorie: Stiinta | Vizualizări: 358 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: NASA, Terra, Satelit, Prabusire | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: