Principală » 2011 » Noiembrie » 9 » Oamenii de stiinta au dezvoltat un tratament care te ajuta sa lupti impotriva cancerului de prostata
3:24 PM
Oamenii de stiinta au dezvoltat un tratament care te ajuta sa lupti impotriva cancerului de prostata
Tratamentul care te ajuta sa lupti impotriva cancerului de prostata, utilizeaza o forta magnetica pentru a ajuta celulele organismului in uciderea tumorilor.
 
Oamenii de stiinta sustin ca este deosebit de eficient pentru formele cele mai avansate ale bolii.

Spre deosebire de chimioterapie si radioterapie, tratamentul poate distruge celulele canceroase fara a afecta tesutul sanatos - care cauzeaza efecte secundare cum ar fi oboseala extrema, greata si pierderea parului.
 
Cancerul de prostata estea cea mai comuna forma de cancer la barbati. In fiecare an sunt diagnosticati cu aceasta boala aproximativ 37000 de barbati si 10700 de decese.
 
Exista putine tratamente pentru pacientii in stadiile cele mai avansate, iar acestea ii ajuta pe barbati sa-si prelungeasca viata cu doar cateva luni.
 
Cercetatorii de la Universitatea din Sheffield sunt in curs de dezvoltare a unui tratament care foloseste particule magnetice pentru a ajuta corpul sa ucida tumoarea.
Autor: Daily Mail
 
Categorie: Sanatate | Vizualizări: 410 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Prostata, Medicament, Tratament, Cancer | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: