Principală » 2011 » Noiembrie » 5 » Orlando Bloom in "Cei trei Muschetari, 3D"
3:41 PM
Orlando Bloom in "Cei trei Muschetari, 3D"
Orlando Bloom, devenit celebru dupa ce a jucat in primele trei filme din seria Piratii din Caraibe, revine pe marile ecrane cu o noua poveste incitanta: Cei trei muschetari. In adaptarea lui Paul W.S.Anderson, dupa romanul celebru al lui Alexander Dumas, Orlando Bloom  joaca rolul lui Buckingham, dar spre deosebire de povestea originala, personajul sau este prezentat intr-un mod complet diferit.

Orlando Bloom a vorbit intr-un interviu de promovare a filmului despre ce l-a atras la Buckingham, personajul sau. Actorul britanic s-a bucurat enorm sa faca parte din proiect si sa joace un personaj ambiguu si controversat, pe care l-a asemanat cu un rock star. "Era cel mai bogat curtean al regelui. E ca un copil rasfatat. Isi primeste marea jucarie, o corabie plutitoare. Ceea ce m-a atras foarte mult la acest proiect a fost ca Jeremy Bolt (producatorul filmului) si Paul, regizorul, s-au gandit la mine pentru rolul lui Buckingham. A fost nemaipomenit, pentru ca am avut ocazia sa fiu crai" a mai spus actorul. Unul din cele mai atractive si interesante personaje este Milady De Winter, interpretata intr-un mod cu totul inedit de frumoasa Milla Jovovich. Regizorul Paul W.S. Anderson, cunoscut publicului larg pentru seria Resident Evil, a fost dintotdeauna fan al povestii celor 3 muschetari, iar acum a reusit sa-si implineasca visul, intr-o maniera proprie.

Autor: Revista Kaufland

Categorie: Diverse | Vizualizări: 607 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Personaj, Orlando Bloom, Buckingham, film, 3D, Cei trei Muschetari | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: