Principală » 2012 » Februarie » 2 » Pentru depasirea crizei, ar trebuie sa se treaca la Statele Unite ale Europei
3:26 PM
Pentru depasirea crizei, ar trebuie sa se treaca la Statele Unite ale Europei
Dupa o analiza atenta facuta la economia globala, presedintele Romaniei Traian Bsescu a ajuns la concluzia ca opinia pe care a spus-o cu ceva timp in urma, in legatura cu Statele Unite ale Europei, ramane in vigoare, fiind singura solutie care poate scapa Europa de la un dezastru.

In cazul in care tarile puternice din UE nu accepta aceasta idee, este foarte probabil ca Europa sa treaca printr-un colaps fara precedent ce va slabi continentul batran din toate punctele de vedere.

"Atat s-a putut. Atata au fost dispuse statele membre sa cedeze din suveranitate, intr-o zona care a fost foarte sensibila pana acum. Sigur, nu e o noutate in Uniunea Europeana cedarea de suveranitate (...) Acum s-a accentuat cedarea de suveranitate, dar ea este insuficienta, pentru ca, in viitor, sa avem o Uniune Europeana competitiva. Pasii urmatori va trebui sa-i facem destul de repede, pentru ca aici nu mai este vorba despre interes national, discutam de un interes european." - a declarat Traian Basescu, citat din stirileprotv.ro.

Sursa: stirileprotv.ro

Categorie: Stiri | Vizualizări: 358 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Uniunea Europeana, Traian Basescu, Statele Unite ale Europei, criza, UE, Euro | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 1
1 Minerva  
0
I arrived right here to be amuse, and I think I got just that, the only gripe is, I could have more. Please keep on piotsng. I ask of you. Your one as well as amongst the best of passionate fans. P.S. please don't stop right now ok, I managed to get you stroke up for lots more hehe.

Prenume *:
Email *:
Cod *: