Principală » 2011 » Septembrie » 23 » Presedintele Parlamentului European felicita Romania pentru reformele facute
10:31 AM
Presedintele Parlamentului European felicita Romania pentru reformele facute


Jerzy Buzek, Presedintele Parlamentului European, a avut joi la Palatul Victoria o intrevedere cu premierul Emil Boc, ocazie cu care a tinut sa felicita Romania pentru reformele facute si sa spuna ca ii sutine pe romani in ceea ce priveste solidaritatea europeana.

Presedintele Parlamentului European a tinut sa spuna ca viitorul Europei se afla in impas, iar Romania este un exmeplu pentru multe state, datorita reformelor pe care le-a adoptat si poate fi in viitorul apropiat intr-o pozitie avantajoasa.

"Un lucru care merita mentionat si este important: nu stim adevaratul viitor al Europei. Peste o jumatate de an, peste un an, doi ani, s-ar putea sa fie un pic mai rau. Romania va fi mai bine pregatita decat celelalte state membre. De ce? Pentru ca voi veniti dupa reforme grele.

Exista o probabilitate destul de mare ca multe alte state membre, in curand, s-ar putea sa fie fortate sa treaca prin reforme similare, doar peste cateva luni sau un an, mai tarziu. Deci veti fi intr-o pozitie avantajoasa. Va spun asta pentru ca este atat de important ca avem o tara precum Romania, care ne-a dat tuturor un exemplu pozitiv. Si, inca odata, trebuie sa subliniez ca nu este usor, nici politic, pentru Guvern, pentru conducerea tarii, si nu este usor, este chiar dificil, pentru cetateni", a declarat Jerzy Buzek, citat din stirileprotv.ro

Sursa: stirileprotv.ro

Categorie: Stiri | Vizualizări: 426 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Reforme, Presedinte, Jerzy Buzek, romania, Parlamentului European | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: