Principală » 2011 » Noiembrie » 4 » Primii oameni de pe Terra au fost din Africa
4:16 PM
Primii oameni de pe Terra au fost din Africa
Oamenii de stiinta au dezvaluit ca stramosii omului provin din Africa, dar au parasit acest continent pentru a se raspandi in intreaga lume datorita gandirii diferite.
 
Timp de 6 ani au fost studiate mai multe modele de cartografiere in urma carora s-a descoperit ca oamenii care au ajuns in Europa, Asia si Oceania, au ajuns acolo prin traversarea marii in Arabia cu aproximativ 70.000 de ani in urma.
 
L-a inceput s-a crezut ca primii oameni s-au raspandit in intreaga lume traversnad Sinai din Egipt, insa oamenii de stiinta au venit cu noi studii si cercetari care arata ca de fapt acestia s-au deplasat catre sud.

Dovezile arata ca mariile din acea perioada aveau un nivel suficient de scazut pentru ca primii oameni sa fi putut trece de la Cornul Africii in Arabia prin stramtorile Marii Rosii.

De acolo se pare ca tarile sud-asiatice precum India, au fost punctele cheie de oprire de la care oamenii au inceput sa se raspandeasca in restul lumii.
Colonistii s-au impartit. Unii s-au indreptat in jos catre Asia de est si Oceania, iar altii au mers in sus catre Iran, Rusia, Europa si China.
 
Sursa: Daily Mail
 
Categorie: Stiinta | Vizualizări: 484 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Stramosi, Primii oameni ai pamantului, africa | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: