Principală » 2011 » Septembrie » 30 » Rapid Bucuresti 1-3 PSV Eindhoven
11:31 AM
Rapid Bucuresti 1-3 PSV Eindhoven


Rapid Bucuresti a pierdut dramatic, scor 1-3, partida disputata pe teren propriu cu PSV Eindhoven, contand pentru cea de-a doua etapa a grupelor Europa League.

In minutul 29, Alexa a inscriis din fata portii cu o lovitura de cap, fiind primul gol al unei formatii romanesti de pe National Arena.

Olandezii au revenit imediat in ofensiva dupa incasarea golului si au restabilit egalitatea pana la pauza. In minutul 43, Strootman a centrat perfect in fata portii, iar Bouma a reluat in plasa cu latul, din fata lui Marcos Antonio.

Desi giulestenii au reusit sa echilibreze fortele in teren si sa indrepte disputa spre o remiza pretioasa, lucrurile au luat o intorsatura nefasta spre final. Toivonen a dus echipa din Eindhoven in avantaj in minutul 88, iar Matavz a punctat pentru 3-1, in prelungiri, pe fondul caderii totale a echipei lui Razvan Lucescu.

In urma acestui rezultat, Rapid Bucuresti ocupa locul 3 in grupa, avand cele trei puncte castigate in primul meci cu Hapoel Tel Aviv.

Autor: ziare.com

Categorie: Sport | Vizualizări: 365 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: fotbal, Rapid Bucuresti, PSV Eindhoven, Grupa, Europa League | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: