Principală » 2011 » August » 30 » S-a terminat ghjinionul pentru Banel Nicolita. Se transfera la Saint Etienne
8:14 PM
S-a terminat ghjinionul pentru Banel Nicolita. Se transfera la Saint Etienne



Ghinionul a luat sfarsit pentru jucatorul stelei Banel Nicolita, care urmeaza sa semneze cu echipa franceza Saint Etienne.

In aceasta vara stelistul a avut mai multe oferte de transfer insa toate s-au terminat cu esec. Banel incepuse chiar sa creada ca este un facut deoarece toate ofertele pica.

Insa norocul i-a suras iar clubul francez Saint Etienne a contactat clubul Stelist pentru un eventual transfer, si se pare ca cele doua cluburi au ajuns la un consens. Steaua urmeaza sa primeasca suma de 700.000 de euro, iar Banel Nicolita va avea un salariu de 400.000 de mi de euro pe an.

Jucatorul stelist trebuie sa mai treaca un hop pana a se transfera in Franta, iar acest hop il reprezinta selectionerul nationalei care nu accepta ca maine Banel sa plece de la antrenament pentru a face vizita medicala. Maine este ultima zi de transferuri, iar daca Banel nu va face vizita medicala in Franta, are toate sansele sa rateze si acest transfer.

Patronul si staful tehnic de la Steaua sa-u gandit imediat sa-i gaseasca un inclocuitor lui Nicolita, si cel mai potrivit om pentru acest post ar fi Dorin Goga de la FC Timisoara.

Categorie: Sport | Vizualizări: 383 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Dorin Goga, Saint Etienne, Transfer, Steaua, Banel Nicolita | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: