Principală » 2011 » Septembrie » 25 » Soc in fotbal. Vasile Avram si omul de afaceri Sorin Terbea au parasit DNA cu catusele la maini
10:05 AM
Soc in fotbal. Vasile Avram si omul de afaceri Sorin Terbea au parasit DNA cu catusele la maini


Vasile Avram a fost arestat de procurori ieri de dimineata pentru fapte de coruptie, fiind invinuit ca a luat mita in forma continua. Omul de afaceri Sorin Terbea este acuzat de procurorii DNA de dare de mita in forma continua, anunta DNA intr-un comunicat.

Cei doi au fost arestati pentru 24 de ore, iar duminica in jurul orei 00.25, au parasit sediul DNA cu catusele la maini, fiind transportati in masini diferite catre Directia Cercetari Penale.

In data de 21 mai 2011 Vasile Avram ar fi primit de la Sorin Terbea suma de 19.000 de euro pentru a delega o echipa de arbitrii care sa-i avantajeze pe cei de la FCM Targu Mures in meciul cu U Cluj.

"In aceeasi imprejurare si in acelasi scop, inculpatul Avram Vasile a beneficiat de transport gratuit cu elicopterul pe ruta Bucuresti-Targu-Mures si retur, folos oferit de Terbea Sorin Ioan", se mai arata in comunicat, citat de stirileprotv.ro.

Duminica cei doi vor fi prezentati in fata instantei cu propunerea de arestare preventiva pe 29 de zile.
Categorie: Stiri | Vizualizări: 401 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: dna, Vasile Avram, fotbal, Arestari, Sorin Terbea, Arbitri | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: