Principală » 2011 » Septembrie » 28 » Taxa de prima inmatriculare va ramane pana in 2013
3:13 PM
Taxa de prima inmatriculare va ramane pana in 2013


Pentru a se aplica varianta "Cartea verde" la masinile neinmatriculate mai dureaza ceva timp. Cert este ca taxa de prima inmatriculare care este in acest moment, se va mentine pana in 2013.

"In ceea ce priveste Cartea verde, sunt mai multe aspecte, pentru ca sunt mai multe tari in UE care aplica acest sistem. Va trebui sa avem discutii si cu cei implicati cu RAR, cu cei care trebuie sa se implice. Ceea ce pot sa spun sigur e ca pana in 2013 nu va fi un alt sistem, va fi taxa prima inmatriculare care exista acum", a spus Laszlo Borbely, citat din stirileprotv.ro.

Ministrul Mediului asteapta ca Senatul si Camera Deputatilor sa voteze legea cu noile reglematari privitoare la taxa de prima inmatriculare, care se va reduce cu 25%. "la prima vanzare a autovehiculelor inmatriculate inainte de 1 ianuarie 2007, va trebui sa fie platita de catre cumparator aceasta taxa", a mai declarat Laszlo Borbely.

Categorie: Stiri | Vizualizări: 408 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Cartea verde, Taxa, Auto, Prima inmatriculare | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: