Principală » 2011 » Noiembrie » 3 » Tehnologia Lumineyes poate schimba culoarea ochilor in 20 de secunde
3:30 PM
Tehnologia Lumineyes poate schimba culoarea ochilor in 20 de secunde
Ti-ai dorit vreodata sa ai ochii albastrii? Daca da, atunci afla ca in doar 20 se secunde ochii tai devin din caprui albastrii.

Dr. Gregg Homer, de la Stroma medical din California detine o tehnologie numita Lumineyes, care foloseste un laser acordat la o anumita frecventa pentru a transforma ochii caprui in albastrii.

Energia laserului indeparteaza pigmentii maro sau melania, din stratul superior al irisului, iar in 2-3 saptamanii ochii devin albastrii.

Aceasta tehnologie ofera o alternativa superba pentru cei care isi doresc o alta culoare a ochilor, fara sa recurga la lentile de contact.

Cu toate acestea, procedura - pe care Dr. Homer a dezvoltat-o de peste 10 ani - este ireversibila, deoarece tesutul brun nu se poate regenera.

Stroma medical a inceput testarea noii tehnologii, iar daca totul va decurge bine, aceasta ar putea fi disponibila si in afara Statelor Unite in termen de 18 luni.

Sursa: Daily Mail
 
Categorie: Diverse | Vizualizări: 404 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Schimbarea ochilor, Culoarea ochilor, Oftalmologie, Ochi albastri, Ochi caprui, Lumineyes, Tehnologie | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: