Principală » 2011 » August » 28 » Teroare pentru Coasta de Est a Statelor Unite. In scurt timp Irene va face ravagii
11:00 AM
Teroare pentru Coasta de Est a Statelor Unite. In scurt timp Irene va face ravagii



De cand s-a dat alarma si pana acum, majoritatea populatiei de pe Coasta de Est a Statelor Unite a fost evacuata pentru a nu se repeta dezastrul de acum 6 ani cand Katrina a luat vieti omenesti si a provocat pagube materiale ce sunt greu de estimat.

Atlantic City si New York sunt primele orase spre care se indreapta forta distrugatoare numita "Irene". Primarul din New York, Michael Bloomberg, a declarat la ora 09:30 ca acest uragan a ajuns deja in New York si a recomandat locuitorilor care inca nu au parasit orasul sa nu iasa pe strazi.

Conducatorii se asteapta ca Irene sa provoace inundatii si intreruperi de electricitate. Aceste pagube pot fi remediate, insa problema cea mai grava este pentru locuitori a caror viata le este pusa in periol. De aceea primarul din New York a si declarat ca "Este o problema de viata si de moarte, nu asteptati".

Pana in acest moment se stie oficial ca Irene a ucis 9 oamameni iar numarul victimelor e posibil sa creasca. Cinci oameni au murit din cauza furtunii in Carolina de Nord, alti trei au fost ucisi de copacii cazuti in Virginia au precizat oficialii americani. Un surfer de 55 de ani a murit in Florida si duce bilantul total al victimelor la 9.

Categorie: Stiri | Vizualizări: 398 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Uragan, new york, SUA, America, Furtuna, Morti, Irene, Statele Unite, Rvagii, Coasta de Est | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: