Principală » 2011 » Septembrie » 6 » Un asiatic ii pazeste spatele lui Monica Gabor la Monte Carlo
4:48 PM
Un asiatic ii pazeste spatele lui Monica Gabor la Monte Carlo



In urma cu o saptamana un turist roman ce se afla in vacanta la Monte Carlo a surprins-o pe Monica gabor cu un asiatic ce o insotea.

Romanul n-a mai stat pe ganduri, a scos apartul si a urmarit-o pentru ai face poze. Prima impresie pe care a avut-o turistul roman, a fost aceea ca acel asiatic ar putea fi iubitul ei. Insa pe parcursul urmariri si-a dat seama ca de fapt este vorba despre o persoana care a fost angajata sa o protejeze.

"Era destinsa, dar impresia mea a fost ca incerca sa nu iasa prea mult in evidenta. M-am intalnit de mai multe ori cu ea pe strada sau la cafenea, am vazut-o in magazine, insa niciodata nu era singura, ci insotita de un barbat asiatic mai in varsta ca ea. Din gesturile sale, din faptul ca de cate ori se oprea undeva acesta statea in spatele ei si se uita atent in stanga si in dreapta, cred ca barbatul era un fel de bodyguard. Era foarte atent, foarte serios, studia non-stop toate persoanele care se apropiau de fosta sotie a lui Irinel", a declarat turistul roman, citat din cancan.ro.

Hainele cu care se imbracase Monica o faceau mai grasa, iar romanul incepuse chiar sa creada ca ar putea fi gravida.

Sursa: cancan.ro

Categorie: Showbiz | Vizualizări: 1079 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Monte Carlo, Bodyguard, Monica Columbeanu | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: