Principală » 2011 » Septembrie » 28 » Un satean din Catina detine un aparat cu care asculta convorbirile tuturor romanilor din tara
7:46 PM
Un satean din Catina detine un aparat cu care asculta convorbirile tuturor romanilor din tara


Oficiului pentru Protectia Consumatorului Buzau, a primit o scrisoarea in care o femeia se plangea ca un consatean de-al ei detine un aparat prin intermediul caruia asculta toate convorbirile romanilor din tara.

In scrisoare, femeia mentiona ca "subnumitul M.P. din comuna Cătina lucrează la o societate de telefonie şi are în casa lui un aparat care se folosea în securitate, iar cu acest aparat ascultă convorbirile tututor cetăţenilor din ţară, folosindu-se de acest aparat depistează subiectele care se dau la concursurile pe care numai el le câştigă şi fură astfel dreptul colegilor lui. Acest aparat îl are de mulţi ani şi este de la fostul lui şef", citat din mediafax.ro.

Femeia a mai scris ca barbatul respectiv se foloseste de aparat pentru a asculta convorbirile intime, dupa care dezbina familii.

Scrisoarea a fost trimisa cu bune intentii, insa unde nu trebuia, caci OPC-ul nu se ocupa de astfel de cazuri.

Categorie: Stiri | Vizualizări: 368 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: OPC, Reclamatie, Catina, Ascultare convorbiri | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: