Principală » 2011 » Septembrie » 25 » Video. Urmariti de un obiect misterios in timp ce se plimbau cu yachtul
11:54 AM
Video. Urmariti de un obiect misterios in timp ce se plimbau cu yachtul
Mai multi suedezi ce se plimbau cu yachtul in largul marii au observat ca un obiect sferic alb ii urmarea. O persoana din yacht a scos imediat camera pentru a surprinde aceste imagini.
 
Nu poate fi vorba despre un truck fiindca se poate observa in imagini ca obiectul nu este legat de barca iar miscarile pe care le are, scot aceasta ipoteza din calcul.
 
"Ar putea fi un submarin. Analizam cu multa seriozitate aceasta filmare. Imaginile sunt foarte interesante. E prea devreme sa spunem exact despre ce e vorba. Curentii puternici au un rol important in aceste miscari, dar in mod cert nu putem exclude prezenta unui submarin", declara Jan Thomquist, comandant al Fortelor Navale, citat din stirileprotv.ro.
 
Filmuletul a fost postat pe internet iar controversele nu au intarziat sa apara. Mai multe persoane sunt de parere ca este vorba despre ceva extraterestru.
 
Imaginile vor fi studiate cu atentie de catre cercetatori si urmeaza ca in scurt timp sa avem un raspuns cert in ceea ce priveste obiectul misterios.
 
 
Categorie: Stiri | Vizualizări: 393 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Obiecte misterioase, OZN, Extraterestru | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: