Principală » 2011 » Noiembrie » 17 » Wizz Air reduce zborurile din Bucuresti
7:31 PM
Wizz Air reduce zborurile din Bucuresti
O data cu noile restrictii impuse de aeroportul Baneasa, compania low-cost Wizz Air a fost nevoita sa reorganizeze 75% din orarul de iarna 2011-2012 pentru cursele din si spre Bucuresti si din pacate sa anuleze zborurile ce operau in intervalul 22:00-06:00.

Din cursele anulate fac parte Bucuresti- Larnaca si Bucuresti- Alicante, iar zborurile pe rutele Bucuresti- Londra Luton si Bucuresti- Madrid au fost reduse. Cele 10% din zborurile anulate vor afecta atat compania cat si pasagerii. Pasagerii ale caror curse sunt afectate de schimbarile survenite vor fi contactati pe baza datelor de contact din rezervari, fie telefonic, fie prin e-mail. Compania aeriana Wizz Air ofera posibilitatea reprogramarii zborurilor in baza creditului folosit pentru biletele de avion achizitionate sau in cazul se solicita restituirea contravalorii biletului, Wizz Air va oferi acest drept pasagerilor.

Wizz Air

Dupa Polonia, Romania este a doua piata ca importanta pentru compania aeriana Wizz Air, doar anul trecut au fost cu 33% mai multi pasageri decat in anul precedent iar pana la sfarsitul anului 2011 s-a estimate o crestere de 30%. Avand in vedere incertitudinea privind aeroportul Baneasa din Bucuresti, cresterea numarului de bilete avion Wizzair este estimata la 10-15% pentru anul 2012.

Pentru ca pasagerii care au modificari pentru biletele de avion sa nu isi piarda increderea in serviciile oferite, reprezentantii Wizz Air vor depune eforturi pentru a diminua neplacerile cauzate de schimbarea programului aeroportului Baneasa.

Din vara anului 2011 compania aeriana low-cost Wizz Air a anuntat operarea unei noi rute catre Macedonia, zbor de care se poate beneficia doar din Londra-Luton spre Skopje, iar din septembrie impreuna cu Ryanair negociaza costurile pentru deschiderea unei baze in Salonic, al doilea ca marime din orasele Greciei. Tot incepand cu 2012 va opera si zborul Luton Londra spre Vilnius, capitala Lituaniei.

In ceea ce priveste noile destinatii ale companiei, Wizz Air a anuntat ca va introduce noi rute pentru orase din Italia, Germania, Franta si tarile scandinave, iar turistii vor beneficia de zboruri ieftine pe rute pana acum operate doar de companiile.
 
Categorie: Stiri | Vizualizări: 492 | Adăugat de: Avion | Tag-uri: Bucuresti, Zboruri, Wizz Air | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: