Principală » 2011 » Septembrie » 14 » Zeci de mii de elevi protesteaza pentru ca s-a micsorat vacanta
11:18 AM
Zeci de mii de elevi protesteaza pentru ca s-a micsorat vacanta



30.000 de mi de elevi protesteaza pe site-ul de socializare facebook impotriva masurilor luate de ministrul educatiei. Cea mai dezbatuta problema este a vacantei care a fost scurtata.

Potrivit unui studiu, dintr-o clasa cu 27 de elevi doar trei dintre ei nu au cont pe facebook, si asta din cauza ca nu au calculator si internet.

Dragos Ionescu este elev in clasa a VII-a protesteaza pe facebook la adresa sistemului de invatamant spunand ca: In primul rand stam pe caldura aia in clase. Apoi nu mi se pare corect sa ne ia din vacanta de vara.

Toti acesti 30.000 de elevi au lansat campania pe facebook "Spune NU taierii vacantei de vara", si se asteapta ca numarul protestatarilor sa creasca.

Este foarte posibil ca toate aceste protestari sa fie vazute de catre oficiali si ca atare sa se ia unele masuri. Insa pana sa se intample acest lucru va dura mult timp, iar cea mai plauzibila varianta in reazolvarea problemei, este ca protestatari sa stranga toate opiniile si sa le trimeata ministrului educatiei Daniel Funeriu, care va fi obligat sa le raspunda la probleme.

Categorie: Stiri | Vizualizări: 345 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Proteste, Elevi, Vacanta, Facebook | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: