Principală » 2012 » Aprilie » 28 » Evanescence si Soulfly vor concerta la Rock the City, in Bucuresti
2:57 PM
Evanescence si Soulfly vor concerta la Rock the City, in Bucuresti
Evanescence si Soulfly completeaza lista festivalului Rock the City care se desfasoara intre 29 iunie si 1 iulie la Romexpo, alaturi de alte trupe precum N'Roses si Godsmack.

Celebrul grup american Evanescence este un nume important in ultimul deceniu pe scena rock internationala. Albumul lor de debut, "Fallen", s-a vandut in peste 17 milioane de exemplare, fiind placat cu 57 de albume de platina si 6 albume de aur. "Fallen" a oferit trupei doua trofee Grammy, dar si alte sapte nominalizari. Ultimul album a aparut in toamna anului trecut, cu numele "Evanescence".

Soulfly este deja un nume cunoscut pe scena metalica, mai ales pentru ca trupa este condusa de catre Max Cavalera, fostul lider al faimosului grup brazilian Sepultura. Soulfly are in palmares opt albume de studio, ultimul aparand pe 13 martie 2012 sub numele "Enslaved". La rock the City, cei patru muzicieni ai trupei vor prezenta acest album in premiera in Romania, in varianta live.

Autor: Revista Kaufland
Sursa foto: mediafax.ro

Categorie: Showbiz | Vizualizări: 1313 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Evanescence, Bucuresti, Soulfly, Romexpo, romania, Concert | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 1
1 Mauricio  
0
Picurand tristeteTimpul aduna prin caarmi parasite elegiile unei iubiri indepartate. Inima canta triste romante, umbrele noastre imbratisate. Sufletul se incarca uneori pana la limita, iar dincolo de limite nu mai gasesti puterea inceputului, intensitatea mersului mai departe. Nu e tarziu insa, atata vreme cat inima bate. Adevarata proba este sa stii sa nu renunti. Niciodata. La lucrurile, la oamenii, la trairile care te fac intreg. Am sa tac , mai departe, despre toate cate nu le-am invatat la timp, si , mai ales, despre toate cate nu le-am primit la vremea lor, pastrand in suflet speranta ea moare o data cu noi. Inchid ochii, simt universul cum se atinge de palma mea intinsa, picurand tristete peste sufletele noastre pline de dor.

Prenume *:
Email *:
Cod *: