Principală » 2012 » Februarie » 6 » Windows 8 "Consumer Preview" - primele imagini
8:46 PM
Windows 8 "Consumer Preview" - primele imagini
Prima versiune publică de testare a sistemului de operare Windows 8 este aproape finalizată şi ar trebui să fie gata de download către sfârşitul acestei luni... Citeste despre Windows 8 "Consumer Preview" - primele imagini pe go4it.ro.

Autor: go4it.ro

Categorie: Computer Software | Vizualizări: 561 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Internet Explorer, Metro UI, Windows 8 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 1
1 Marta  
0
Bineinteles ca fiecare orniagzatie are specificul ei. Parerea mea este ca in Romania organizatiile (ma refer aici la cele cu radacini prinse inainte de 1989) nu au o cultura bine incadrata intr-un anumit tipar (sa zicem occidental). Exceptia o constituie, poate, organizatiile mai tinere infiintate direct pe o structura organizationala bine definita, sau mai bine zis pe un model cultural importat cu succes.Managementul orniagzatiei doreste orientarea acesteia catre un anumit model de cultura organizationala (din considerente precum viziune, misiune ). Totul pleaca de la individ, iar ambitiile personale si/sau profesionale difera de la unul la altul. Aceasta duce la modele neomogene in cadrul fiecarei entitati ale unei organizatii. Regasim astfel combinatii mai mult sau mai putin reusite ale modelelor expuse in articol. S-a mai discutat in diverse articole de aici despre cultura si valorile societatii noastre. Toate acestea se vor regasi in cultura tuturor organizatiilor romanesti..Nu cred ca managerul trebuie sa caute un model pentru organizatia sa, ci sa il foloseasca pe cel existent (implicit sa isi foloseasca resursele materiale, dar mai ales pe cele umane) pentru ducerea la indeplinire a misiunii si punerea in opera a viziunii sale.

Prenume *:
Email *:
Cod *: