Principală » 2011 » Mai » 9 » Stiu ca iti vine greu sa crezi dar e adevarat. Romania are de recuperat de la alte tari sume importante de bani
6:53 PM
Stiu ca iti vine greu sa crezi dar e adevarat. Romania are de recuperat de la alte tari sume importante de bani
 
 
Stiu ca iti vine greu sa crezi dar e adevarat. Romania are de recuperat de la alte tari sume importante de bani.

Nicolae Ceausescu a avut o relatie de suflet cu seful Irakian Sadam Hussein, si potrivit protv-ului care desfasoara o ancheta in acest caz, Nicolae Ceausescu ar fi construit in Irak drumuri, foraje petroliere, cai ferate, fabrici ciment si armament, lucrari de irigatii si multe altele, iar noi trebuia sa primi de la ei petrol si bani (2, 6 miliarde de dolari).

Dar ce credeti ca a primit Romania ceva? Va-ti prins, n-a primit nimic deoarece noi aveam alte datorii la randul nostru iar clubul de la Paris, ne-a cerut sa trecem cu vedera peste 80% din suma pe care trebuia sa o primi de la Irak, iar restul de 20% sa primim esalonat pana in 2028.

Acelasi model s-a aplicat si in cazul altor tari. Romania a fost obligata sa uite de banii pe care ii avea de primit.

Mozambicul datora Romaniei 126 de milioane de dolari, insa nu am vazut nimic fiindca i-am iertat si pe acestia.

Si lista ar putea continua fiindca sunt multe state datoare Romaniei. Un singur lucru e cert, iertam pentru a fi saraci.
Categorie: Stiri | Vizualizări: 406 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Comunism, Bani de primit, Iertare, romania, Datorii, Nicolae Ceausescu | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: